XL licht letters huren

XL licht letters huren

november 30, 2018 Bruiloft letters Festival Essentials Inspiratie 0
Bruidsletters huren

XL Licht Letters huren!
Wie kent ze niet? De sprookjesachtige licht letters, welke niet meer zijn weg te denken op een huwelijk of bruiloftsfeest. Hoe populair de licht letters ook zijn, ze blijven persoonlijk en karaktervol. 

Tips voor festival licht letters
Op festivals worden de letters voor vele doeleinde ingezet. Gebruik de letters als eventsigning met o.a. 100 centimeter lichtgevende letters: ‘BAR’, ‘FOOD’ en ‘EXIT’. Daarnaast zijn de eyecatchers ook uitermate geschikt als meubel voor de DJ’s en artiesten. Met een breedte van 15-60 centimeter per letter, creëer je al snel een indrukwekkende stage.  

Tips voor bruiloft licht letters
Stel jezelf jullie initialen lichtgevend voor in het bos, voor een prachtig kasteel of bij de entree van het feest. Maar niet alleen de initialen zijn mogelijk, maar ook de gekste combinaties, denk aan ‘LOVE’ en ‘MR & MRS’. Op huwelijksaanzoeken zijn de XL Letters ook voorbereid; ‘MARRY ME’ bijvoorbeeld. 

Overdag zijn de warm witte LEDs de beste keuze, voor s’avonds komen beide LEDs even mooi uit. 

Thuis bezorgd door heel Nederland
De letters ruim vooraf bezorgd bij jullie thuis, op kantoor of rechtstreeks naar de locatie? De meest gekozen bezorgoptie is de pakketservice: al vanaf €20,- bezorgd en retour gestuurd via PostNL. Bekijk alle bezorgmogelijkheden…


licht letters huren nederland


Thuis bezorgd in heel Nederland
De houten licht letters zijn zowel indoor als outdoor in te zetten en het mooiste…Je hoeft er niet voor de deur uit. De XL Licht Letters komen namelijk naar je toe! Naast de mogelijkheid om de letters op te halen op kantoor in Nijmegen, of de haal-en brengservice, worden de XL letters door heel Nederland bezorgd per pakket.


 by Jella on XL Letters
Ideaal!!

Keurig op tijd geleverd en prachtig voor de aankleding van je feest. Top!

 by Duikenburg on XL Letters
Toppers!

Al meerdere malen lichtletters hier gehuurd, altijd netjes oprijd geleverd en makkelijk met retourneren. Super! 🙂

 by Wendy Kroes-Doorn on XL Letters
25

We hebben het hele traject van overleg naar ontvangen, het gebruik en retourneren als heel erg prettig, professioneel en efficiënt ervaren. ... view more

Page 1 of 41:
«
 
 
1
2
3
 
»