Contact

Contactformulier

De beschikbaarheid van jouw lichtletters nakijken? Informatie over de tarieven en bezorgmogelijkheden? Laat het ons weten via het onderstaande contactformulier:

  Ons contactformulier is tijdelijk offline i.v.m. onderhoud. Voor aanvragen vragen we te mailen naar info@xlletters.com, met de eventdatum en combinatie lichtletters. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie! 🙂

  DE SFEERVOLSTE LICHTLETTERS VAN NEDERLAND

  Laat je inspireren en adviseren door XL Lichtletters op het gebied van het inzetten van lichtletters. Zo heeft XL Lichtletters al meegedacht en geleverd aan diverse TV-shows, producties binnen Europa, festivals en vele beurzen en congressen.

  Met precisie en vakmanschap wordt elke lichtletter handgemaakt in eigen productie. XL Lichtletters beschikt daarnaast met de grootste verhuurvloot over een 100% beschikbaarheid van jouw lichtletters, wanneer 1 maand van te voren gehuurd of besteld wordt. De productielijn bied daarnaast ruim voldoende capaciteit om binnen 1 – 3 weken jouw lichtletters te realiseren. Van 50 tot 100cm hoog, indoor- en outdoorkwaliteit en gevuld met warm witte of kleuren LEDs.

  Raak geinspireerd op  XL lichtletters op www.xlletters.com/lookbook.

  Contact informatie

  Buitentuin 8,  5301 WB Zaltbommel

  *Uitsluitend postadres

  +31(0) 85 004 3883 

  info@xlletters.com