Licht Letters televisieshow huren?

Licht Letters televisieshow huren?

december 3, 2018 Inspiratie Televisieshow 0
licht letters beurs huren

XL Licht Letters huren!
Wie kent ze niet? De trend van 2018 en 2019, de XL Licht Letters. De LED letters zijn razend populair op diverse events. Hoe populair de licht letters ook zijn, ze blijven persoonlijk en karaktervol. T

Licht Letters op TV
Alle letters van A tot Z, cijfers en tekens zijn uitermate geschikt voor TV shows. De letters zijn 100 cm hoog en kunnen opgehangen worden in trussconstructies, zowel binnen als buiten. 

Voor televisieshows worden de warm witte LEDs aangeraden, deze komen op de camera het beste uit. Heeft u een woord, merk of zin welke u in wilt zetten op een TV show, neem dan contact met ons op voor een passende offerte. 

Thuis bezorgd door heel Nederland
De letters ruim vooraf bezorgd bij jullie thuis, op kantoor of rechtstreeks naar de locatie? De meest gekozen bezorgoptie is de pakketservice: al vanaf €20,- bezorgd en retour gestuurd via PostNL. Bekijk alle bezorgmogelijkheden…

De licht letters worden kunnen zonder merkafbeeldingen of logo’s gehuurd worden. Logo’s en licht letters kunnen ook op maat gekocht worden of voor een langere termijn (meerdere TV opnamen) gehuurd worden. 


licht letters huren nederland


Thuis bezorgd in heel Nederland
De houten licht letters zijn zowel indoor als outdoor in te zetten en het mooiste…Je hoeft er niet voor de deur uit. De XL Licht Letters komen namelijk naar je toe! Naast de mogelijkheid om de letters op te halen op kantoor in Nijmegen, of de haal-en brengservice, worden de XL letters door heel Nederland bezorgd per pakket.


 by Lee-Anne on XL Letters

Mooie toevoeging op ons huwelijksfeest! Top geregeld allemaal ook!

 by Erwin on XL Letters
Uitstekende service

Mooie toevoeging aan je feest! Uitstekende service en snelle levering! Ook het retourneren gaat erg makkelijk! Al met al een topperrrr!

 by Esther on XL Letters
Prachtige verlichting, leuke aanvulling op je feest(je)!

Wij hadden voor het verassingsfeestje van mijn man een 5 en een 0 gehuurd. Het zag er heel leuk en feestelijk en insta-waardig uit! Iedereen... view more

Page 1 of 48:
«
 
 
1
2
3
 
»