Reviews

Reviews

Een leuke foto of beoordeling over de lichtletters? Stuur ze in!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

XL Letters
Average rating:  
 57 reviews
by Chantal on XL Letters
XL LED Cijfers '40'

De cijfers zijn super en waren een mooie aanwinst op het feestje!Echt super service en je krijgt en wat moois voor! 5 sterren

by XL Lichtletters RED on XL Letters

Alles is goed verlopen en de lichtletters hebben zeker een steentje bijgedragen. In dit geval is het gebruikt voor een videoclip. Zodra deze afgerond is stuur ik jou een youtube link. Ik heb in de bijlage even een foto. Het ophalen aan huis ging helemaal goed en het retourneren bij een PostNL punt ook. Deze heb ik zaterdag al meteen na de shoot afgegeven bij het PostNL punt en alles zit netjes in de doos. Ik geef jullie 5 sterren in de review.Hartelijk bedankt en tot de volgende keer.

by Yanni on XL Letters
Goede service

Toffe letters, snel en duidelijke communicatie, echte sfeermakers op ons feest geweest. Ontzettend bedankt!

by 30 on XL Letters
'30'

We hebben inderdaad een onvergetelijke feest gehad en de lichtletter maakten de sfeer helemaal af. Iedereen vond het helemaal geweldig, en wilden weten hoe ik eraan was gekomen. (Uiteraard jullie website doorgegeven) Doos is vrij groot natuurlijk, ik had liever gehad dat het op lokatie geleverd werd maar ik vertrouwde het niet helemaal en was bang dat er in de tussen tijd iets mee zou gebeuren. Maar dat is een persoonlijke keuze. Communicatie vond ik goed en duidelijk. Doos heb ik wel met kleine beschadigingen ontvangen van post nl maar de letters waren goed ingepakt en deden het gewoon bij het testen. Lichtletters hebben we zaterdag, na afloop feest, gelijk goed ingepakt en hebben het gisteren bij post nl punt gamma wormerveer proberen af te geven. Die hebben het geweigerd i.v.m. formaat. Vervolges bij coop in Assendelft afgegeven en zij hebben het netjes in de bijbehorend  karretje gedaan waar die gewoon op paste. Ik heb zelf helaas nog niet zoveel foto’s ervan. Maar zodra ik meer heb zal ik die voor je mailen. Voor ons dus een top ervaring met de lichtletter die ik graag met 5 sterren beoordeel. Bedankt en tot een volgende keer dat wij gebruik gaan maken van de prachtige lichtletters. 

by Jay on XL Letters
Vriendelijk

We hadden erg last minute nog wat decor dingen nodig voor ons evenement.

Dit was geen probleem. We zijn heel vriendelijk geholpen en alles was op tijd voor het evenement binnen. De letters hebben echt wat toegevoegd aan het podium.

by Marije on XL Letters
Maakte het feestje af!

De lichtletters waren erg mooi, het maakte ons feestje helemaal af.

Bedankt voor de service!

by Denise on XL Letters
SUPER

De letters waren stevig verpakt 4 dagen voor aanvang event aangekomen!

Ik kan ze alleen maar aanraden. De communicatie was prettig, de letters waren mooi en maakte de uitstraling van onze bruiloft compleet. Wij zijn heel erg blij dat we er uiteindelijk toch voor gekozen hebben.Erg fijn: de tip om het bij een postnl van bijv. een bouwmarkt te laten bezorgen. Want wij waren nog niet vrij op de dag dat ze zouden komen. En het was een enorm pakket. Ons plaatselijke postnl punt was hier niet blij mee geweest 😉kortom, aanrader!!!!!

by Kasten on XL Letters
XL Lichtletters - 100

Zeker, we hebben een super feestje gehad, dank je wel! En de cijfers hebben daar zeker aan bijgedragen, ze stonden erg mooi bij de DJ. Er zijn heel veel foto's gemaakt, ik stuur er wel een paar door als ze er zijn. Alles is inmiddels weer onderweg naar jullie, werkte allemaal super handig.En prima als je een review wilt plaatsen, het was gewoon top geregeld. Via post-NL werkt handig (hoewel ze wel op een vrij laat moment het bezorgmoment ineens van einde middag naar in de loop van de ochtend veranderden. Ik kon het regelen op mijn werk, dus niet echt een punt, maar de doos is wel erg groot / zwaar om even bij de buren af te geven. Inleveren was prima geregeld, handige tip om er eentje te doen bij een bouwmarkt :). Overall slim om het zo aan te pakken.Ik heb verder geen vragen, dank je wel voor de goede service en als ik nog leuke foto's zie van de cijfers stuur ik ze zeker nog even door.

by Barbara on XL Letters
Geweldige ervaring

We hebben de lichtletters gehuurd voor ons trouwfeest en het was echt een super toegevoegde waarde qua sfeer. De letters waren ruim op tijd binnen, goed verpakt en een hele goede service dat er retourstickers bij zitten die je zo weer op de doos plakt voor het terugsturen. Kan niet anders dan dit aan iedereen aanraden!

by Andre Koster on XL Letters
50 jaar

Twee cijfers (50) besteld bij XL Lichtletters. De letters kwamen keurig op tijd en alles was zorgvuldig geregeld. Via de e-mail contact gehad met Mike die alles goed en zorgvuldig heeft geregeld.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»