Reviews

Reviews

Een leuke foto of beoordeling over de lichtletters? Stuur ze in!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

XL Letters
Average rating:  
 33 reviews
by Liam Joy Niemeijer on XL Letters
Goed product, goede service!

Toppie. Ik was vrij laat met reserveren en toen hadden ze niet alle letters meer, dus hebben ze er nog een paar bijgebouwd zodat ik mijn grote quizshow toch kon verrijken met deze mooie lichtletters. Verder ook vriendelijk en denken mee met afhalen en verzenden. Thanks!

by Ellen on XL Letters
XL Letters JA

De letters zijn verstuurd. Mag je zeker met een 5 beoordelen!Groetjes,

Ellen

by Marlies on XL Letters
M&C LOVE (Warm wit)

Wij hebben een geweldige dag gehad! De lichtletters waren ontzettend leuk ’s avonds. Als ik foto’s heb ontvangen, zal ik deze doorsturen. De letters heb ik inderdaad gisteren weer geretourneerd!Zeker, je mag 5 sterren toevoegen.Met vriendelijke groet,Marlies

by Miriam Linnenbank on XL Letters

Wij willen even laten weten de letters LOVE echt super zijn, zowel overdag als s avond echt heel veel complimenten gekregen

En tijdens het feest was het een echte blikvanger. Top

by Loes (LOVE) on XL Letters
LOVE letters

De lichtletters zijn erg goed bevallen en de service/ communicatie daar omheen ook!

Bij deze een beoordeling:

5 sterren: Fijne en duidelijke communicatie. Handige manier van ontvangen en retourneren van de lichtletters. Het heeft ons weinig werk gekost! De lichtletters waren in goede conditie en het was een super leuke aanvulling op ons feest! Het gaf een mooie warme uitstraling.

by 30 (Warm witte LEDas) on XL Letters
30 (Warm witte LEDas)

Alles.is goed gegaan! Ik heb de cijfers vandaag op de post gedaan. Wat mij betreft als review een 5 - prima geregeld!Postnl bewijs zit in de bijlage.

by Toledo on XL Letters
AMOR

"AMOR" Het centrale woord tijdens onze mooiste dag! De letters hadden grote meerwaarde tijdens de ceremonia en op het fiesta!! Zie de bijgevoegde foto's. (gsm Mike)

Goede service en snelle reactie na het kwijtraken van de retoursticker....haha..

Muchos gracias!!

by Malinda on XL Letters
Eyecatcher op onze bruiloft

Het gaf het wow effect op onze bruiloft!! Hele mooie letters, met dimmer en extra lampen geleverd. De service was snel, persoonlijk en eenvoudig te regelen. Letters super op tijd per post binnen gekregen en ook het terugzenden was een fluitje van een cent. Echt een aanrader!!

by Lesley Wehl on XL Letters
30!

Snelle en fijne service. Kreeg de letters netjes per post opgestuurd.

Letters gaven een super gezellige sfeer op mijn feest.

Reserve lampen inbegrepen voor het geval dat. Installeren ging makkelijk.

Hartelijk bedankt!

by Richelle on XL Letters
F&R (Warm Wit)

Dank voor je mail. Hopelijk zijn de letters weer retour. Wij hebben een geweldige dag gehad, kon niet beter. Wat betreft onze beoordeling, geven wij een 5. Altijd snel een reactie en goed om na de tijd ook nog even een bericht te ontvangen. Top. Wij hebben deze foto nog... is niet heel mooi, maar er volgen waarschijnlijk nog veel meer. Als ik eraan denk, stuur ik ze later nog op.Met vriendelijke groet,

Richelle

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»