Jouw feest aankleden?

Jouw feest aankleden?

april 2, 2019 Bruiloft letters Festival Essentials Inspiratie 0

Jouw feest aankleden met lichtletters?
Je hebt ze vast wel gezien… die sprookjesachtige, verlichte lichtletters. Handgemaakt van hout en 100cm hoog. Maar dat weerhoud ze niet om via PostNL verzonden te worden door heel Nederland vanaf €20,- incl. verzend en retourkosten.

De letters zijn voorzien van duurzame LED-verlichting en zijn te huren in warm wit of in kleuren LEDs.

Specificaties

Hoe groot zijn de bruiloftletters?
Alle lichtletters zijn 100 cm hoog, 10 cm diep en gemiddeld 15 tot 60 cm breed, afhankelijk van de letter, cijfer of teken. 

Welke kleuren kunnen we uitkiezen?
De lichtletters hebben zonder LEDs de kleur van hout. Er is keuze uit warm witte LEDs en kleuren LEDs, elk met zijn eigen charmes.

Van welk materiaal zijn de letters gemaakt?
De LED letters zijn gemaakt van karaktervol hout en hebben ook hun houten kleur. Door de vele warm witte of kleuren LEDs, kleurt de binnenkant van de letter in de kleur van de LED.

Zijn ze in- en outdoor te gebruiken?
Ja! Spatwaterdicht en stevig gebouwd, daardoor kunnen de letters niet alleen binnen, maar ook buiten geplaatst worden. Let op: plaats de letters nooit in het water of stromende regen, het blijft immers elektronica. 


Bruiloft Lichtletters

Pakketservice (vanaf €20,- retour)
In letterpakketten van 3 á 4 lichtletters vliegen de lichtletters per PostNL door Nederland, op zoek naar de leukste festivals, bruiloften en events.

In elk letterpakket zitten:
1x Jouw bestelde lichtletters
3x Reserve LED
2x Statiefpalen (voor extra stevigheid)
1x Dimmer (bij de warm witte LEDs)
1x Verzenddoos (bewaar deze goed voor de retourzending)
1x Retourlabel
1x Handleidingby Ralph Heskes on XL Letters
Schitterende letters, prima service

Voor onze bruiloft hebben we de LOVE letters gehuurd bij XL licht letters. De communicatie is vanaf het begin prima verlopen. Het ontvangst (... view more

by Jill on XL Letters
Bruiloft J&J

De (initiale) lichtletters gaven net dat beetje extra sfeer op onze bruiloft. Veel complimenten hierover gehad! De letters zijn simpel aan te... view more

by Mark on XL Letters
Bruiloft 31 mei

Goede communicatie, perfecte levering en een heel mooi product. Alles is "hufter proof" aangeleverd en staat stap voor stap op een bijgeleverde... view more

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»