Letters huren

Letters huren

april 7, 2019 Inspiratie 0
Letters-huren

Letters huren

Ben jij ze al tegen gekomen? De grote verlichte lichtletters op bruiloften en evenementen? De letters zijn er van A tot Z, de cijfers 1 tot 9 en natuurlijk tekens zoals ‘#’, ‘&’ of een lichtgevend hart.

1 meter! De blikvangers zijn al van verre te zien met letters van 100cm hoog en gemiddeld 15 tot 60cm breed.

Maak je eigen combinatie, kies jouw favoriete kleuren LEDs en laat de letters al vanaf €20,- thuis bezorgen (incl. verzend- en retourkosten).


De letters met warm witte LEDs

De houten letters met de warm witte leds creëren samen het authentieke gloeilamp-effect. Het karaktervolle hout licht zowel overdag, tijdens de scherm als in de avond prachtig op.

De letters met kleuren LEDs

De kleuren LEDs worden vooral gebruikt als kleurrijke decoratie. Jouw bedrijfsnaam in lichtletters, inclusief huisstijlkleuren of juist jullie initialen mee knipperend met de feestverlichting van de DJ?

Vooral in de avond of bij schemer komen de kleuren LEDs tot hun recht.


Bezorgen & retourneren

De kracht van XL Lichtletters

De lichtletters zijn zo gemaakt, dat ze door heel Nederland in stevige verzenddozen verzonden kunnen worden. De 3 manieren om de letters gemakkelijk in huis te halen:

  • Zelf ophalen en retourneren in Tiel: Gratis!

  • Pakketservice via PostNL: €20,- per 3 lichtletters incl. verzend- en retourkosten. De letters worden thuis, op locatie of kantoor bezorgd en kunnen na gebruik in dezelfde verzenddoos bij je dichtstbijzijnde PostNL-punt ingeleverd worden met het bijgeleverde retourlabel.
  • De haal-en brengservice: Laat de XL Lichtletter bezorgers de letters op het gewenste tijdstip afleveren en opzetten. Na gebruik worden de letters weer netjes opgehaald. Vanaf €29,50 en op aanvraag.


De laatste reviews:

 by Duikenburg on XL Letters
Toppers!

Al meerdere malen lichtletters hier gehuurd, altijd netjes oprijd geleverd en makkelijk met retourneren. Super! 🙂

 by Wendy Kroes-Doorn on XL Letters
25

We hebben het hele traject van overleg naar ontvangen, het gebruik en retourneren als heel erg prettig, professioneel en efficiënt ervaren. ... view more

 by Mira on XL Letters

Hele goede service! Contact verloopt snel en soepel via de mail. Het ontvangen van de Lichtletters was ruim op tijd voor onze bruiloft. Zaten... view more

Page 1 of 41:
«
 
 
1
2
3
 
»