Lichtletters: 10 tips voor het huren van lichtletters

Lichtletters: 10 tips voor het huren van lichtletters

januari 13, 2019 Inspiratie 0
lichtletters

10 tips voor het huren huren lichtletters

Wie kent ze niet? De trend van 2019, de XL Lichtletters. De LED letters zijn razend populair op diverse events, maar hoe populair de licht letters ook zijn, ze blijven persoonlijk en karaktervol. 

  • Plaats de lichtletters kaarsrecht.

Het kost misschien even 10 minuten extra de tijd, maar het resultaat mag er wezen. Als de letters kaarsrecht naast elkaar staan, dan kunnen de mooiste plaatjes met de letters geschoten worden. 

Beide varianten kunnen zowel s’avonds als overdag gebruikt worden. Het echte gloeilamp effect krijg je met de warm witte LEDs. Met de kleuren LEDs kan je een heleboel kanten op: van een prachtige, statische paarse stand, tot sfeervolle automatische standen met een regenboog aan verspringende kleuren. 

  • Lichtletters buiten plaatsen

De lichtletters zijn zowel in als outdoor te gebruiken. Let vooral op bij het plaatsen, dat de letters stevig op de ondergrond staan. Gebruik zo nodig (bij wind of op schuine plaatsen) en versteviger met het meegeleverde statief. 

  • Welke letters worden het?

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar de vraag is natuurlijk: waar worden jullie vrolijk van? Zijn het de persoonlijke initialen, de eventnaam in licht gevende letters of een complete zin?

  • De letters verplaatsen

De letters zijn snel te plaatsen, het is een kwestie van de stroomkabels met elkaar doorlussen en de voorste in het stopcontact te steken. De letters kunnen daardoor heel de dag of het weekend gebruikt worden op meerdere locaties.  • Letters op elkaar stapelen?

Van 100 centimeter hoog, wordt het een 2 meter hoog bouwwerk. Zorg dat de letters stevig tegen een wand staan of met een trussconstructie gemonteerd verstevigd worden. 

  • De trap op met de lichtletters!

Op elke manier kunnen de letters gebruikt worden, zet ze bijvoorbeeld om de paar treden op de trap, plaats ze schuin, op zijn kop, het kan allemaal! 

  • Te druk om de letters op te halen?

Geen zorgen! De letters worden door heel Nederland verzonden vanaf € 20,- (incl. verzend- en retourkosten). De inmiddels bekende letterpakketten zijn stevige verzenddozen, waarin de letters door heel Nederland verzonden worden. 

  • Dubbelcheck!

Met zorg worden de letterpakketten door Nederland verzonden, in elke pakket zitten 3 reserve LEDs en stevig binnenwerk. Mocht er door de verzending onverhoopt toch één of meerdere LEDs defect zijn, of iets mis zijn met de letters, neem dan contact op met je contactpersoon voor een razendsnelle oplossing.  

  • Last but not least.. Have fun! 

Het allerbelangrijkste, het zijn niet voor niets de leukste en sfeervolste licht letters van Nederland. Maak er de leukste foto’s mee of laat je boodschap opvallen! 


licht letters huren nederland


Thuis bezorgd in heel Nederland
De houten licht letters zijn zowel indoor als outdoor in te zetten en het mooiste…Je hoeft er niet voor de deur uit. De XL Licht Letters komen namelijk naar je toe! Naast de mogelijkheid om de letters op te halen op kantoor in Nijmegen, of de haal-en brengservice, worden de XL letters door heel Nederland bezorgd per pakket.


 by Lee-Anne on XL Letters

Mooie toevoeging op ons huwelijksfeest! Top geregeld allemaal ook!

 by Erwin on XL Letters
Uitstekende service

Mooie toevoeging aan je feest! Uitstekende service en snelle levering! Ook het retourneren gaat erg makkelijk! Al met al een topperrrr!

 by Esther on XL Letters
Prachtige verlichting, leuke aanvulling op je feest(je)!

Wij hadden voor het verassingsfeestje van mijn man een 5 en een 0 gehuurd. Het zag er heel leuk en feestelijk en insta-waardig uit! Iedereen... view more

Page 1 of 48:
«
 
 
1
2
3
 
»