Lichtletters intialen huren

Lichtletters intialen huren

januari 13, 2019 Bruiloft letters Wedding Essentials 0
lichtletters initialen huren

Lichtletters Initialen huren

De sprookjesachtige lichtletters zijn niet meer weg te denken op bruiloften. Een photoshoot met de LOVE-letters met gekleurde LEDs bij een prachtig kasteel? Jullie intialen met warm witte LEDs bij de entree of liever 100 centimeter hoge festivallichtletters?

De sfeervolle lichtletters worden door heel Nederland bezorgd en geretourneerd voor €20,- incl. btw per 3 á 4 LED Letters. Laat ze bij jullie thuis, jullie ceremoniemeester of op locatie bezorgen, waarnaar ze na onvergetelijke dag, weer in dezelfde verzenddoos terug gezonden kunnen worden met het bijgeleverde retourlabel. 

initialen lichtletters huren

De Lichtletters Intialen :
Gemaakt van karaktervol hout, 100 centimeter hoog, tussen de 15-60 centimeter breed en 10 centimeter diep. Deze lichtletters zijn zowel met warm witte LEDs als met kleuren LEDs te huur. Stevig, en spatwaterdicht.

Gerelateerde lichtletters:
BAR FOOD EXIT #EVENTNAAM WELCOME • ENTREE

De voordelen van XL Lichtletters

» Alle letters A tot Z, cijfers (100cm hoogte)
» Duurzame LEDs: in warm wit of kleuren 
» Voordelig bezorgd door heel Nederland
» Gemakkelijk in gebruik, zowel in- als outdoor

Tips voor licht letters overdag
Wil je de licht letters overdag gebruiken? Kies dan voor de warm witte LEDs. Deze LEDs geven het warme gloeilamp effect op de letters en komen overdag het beste uit. 

Tips voor licht letters s’avonds
S’avonds kunnen zowel de kleuren LEDs als de warm witte LEDs perfect ingezet worden. Zowel het gloeilamp effect, als de feestelijke standen van de kleuren LEDs zijn een fantastische eyecatcher voor het feest. De meest gekozen bruiloft licht letters zijn: LOVE, Mr & Mrs en natuurlijk jullie initialen met het ‘&’-teken ertussen. 


Laatste reviews

 by Lee-Anne on XL Letters

Mooie toevoeging op ons huwelijksfeest! Top geregeld allemaal ook!

 by Erwin on XL Letters
Uitstekende service

Mooie toevoeging aan je feest! Uitstekende service en snelle levering! Ook het retourneren gaat erg makkelijk! Al met al een topperrrr!

 by Esther on XL Letters
Prachtige verlichting, leuke aanvulling op je feest(je)!

Wij hadden voor het verassingsfeestje van mijn man een 5 en een 0 gehuurd. Het zag er heel leuk en feestelijk en insta-waardig uit! Iedereen... view more

Page 1 of 48:
«
 
 
1
2
3
 
»