Grote verlichte letters

Grote verlichte letters

februari 26, 2020 Bruiloft letters Eventsigning Festival Essentials Inspiratie Televisieshow Wedding Essentials 0
grote-verlichte-letters

Grote verlichte letters huren?
Dé trend van dit moment: opvallen met lichtletters. Zet grote verlichte letters in als blikvanger op het podium, als communicatiemiddel of als persoonlijke vorm van decoratie.

Hoe zien deze sfeervolle XL letters er nou eigenlijk uit? Met een hoogte van 100 centimeter zijn de letters een ware eyecatcher en van veraf niet te missen. De XL Lichtletters: in de verhuur en verkoop in de letters van A t/m Z, de cijfers 1 t/m 9 en speciale tekens.

De letters zijn voorzien van duurzame LED-verlichting en zijn te huren in warm wit of in kleuren LEDs.

Lichtletters kruis

Specificaties

Hoe groot zijn de LED Letters?
Alle lichtletters zijn 100 cm hoog, 10 cm diep en gemiddeld 15 tot 60 cm breed, afhankelijk van de letter, cijfer of teken. 

Welke kleuren kunnen we uitkiezen?
De lichtletters hebben zonder LEDs de kleur van hout. Er is keuze uit warm witte LEDs en kleuren LEDs, elk met zijn eigen charmes.

Van welk materiaal zijn de letters gemaakt?
De LED letters zijn gemaakt van karaktervol hout en hebben ook hun houten kleur. Door de vele warm witte of kleuren LEDs, kleurt de binnenkant van de letter in de kleur van de LED.

Zijn ze in- en outdoor te gebruiken?
Ja! Spatwaterdicht en stevig gebouwd, daardoor kunnen de letters niet alleen binnen, maar ook buiten geplaatst worden. Let op: plaats de letters nooit in het water of stromende regen, het blijft immers elektronica. 


Pakketservice (vanaf €20,- retour)
In letterpakketten van 3 á 4 lichtletters vliegen de lichtletters per PostNL door Nederland, op zoek naar de leukste festivals, bruiloften en events.

In elk letterpakket zitten:
1x Jouw bestelde lichtletters
3x Reserve LEDs
2x zwarte stabiliteitspalen per 3/4 lichtletters 
1x dimmer (indien warm witte LEDs)
1x afstandsbediening (indien kleuren LEDs)
1x Retourlabel
1x De verzend- en retourdoosby F. Zethoven on XL Letters
Corona B-day '30'

Onwijs fijne service, snelle levering en nette afhandeling! Zeker een aanrader voor (kleine) events. Mooie aanvulling op de aankleding.

by Marjolein Elgers on XL Letters
Letter M&M op bruiloft

Wij hebben onze bruiloft helaas moeten verschuiven maar Mike dacht met ons mee en dit was geen probleem. De letters waren ruim op tijd en voegden... view more

by Manon on XL Letters
Goede service, sfeervol en super eenvoudig

De letters stonden heel erg mooi op onze bruiloft. Ze werden ruim op tijd geleverd, de communicatie was top en ze zijn super eenvoudig in gebruik... view more

Page 1 of 24:
«
 
 
1
2
3
 
»