Lichtletters voor livestream

Lichtletters voor livestream

april 24, 2020 Eventsigning Inspiratie Televisieshow 0
Letters met licht

Lichtletters voor livestreams
Door heel Nederland en België verzend XL Lichtletters haar verlichte letters, cijfers en symbolen. Zo worden in TV-en theatershows en livestreams de lichtletters in het decor verwerkt. De combinatie van de XL Letters zijn geheel naar eigen branding en merknaam bestellen.

De letters zijn voorzien van duurzame LED-verlichting en zijn te huren of aanschaffen in warm wit of in kleuren LEDs.

Verlichte letters huren

De service van XL Lichtletters

Verhuur, verkoop & maatwerk gevelreclame
De verhuurvloot van XL Lichtletters zijn voorzien van alle mogelijke cijfers, tekens en letters in 100-cm hoogte. Liever een permanente oplossing? Vraag dan naar de verkooptarieven in 50 – 150cm hoogte.

Thuisbezorgd via PostNL, haal-en brengservice of zelf ophalen
De XL Lichtletters zijn via 3 verschillende bezorgmogelijkheden in huis te halen. Voor elk aantal letters een passende bezorgoptie.

Welke kleuren kunnen we uitkiezen?
De lichtletters hebben zonder LEDs de kleur van hout. Er is keuze uit warm witte LEDs en kleuren LEDs, elk met zijn eigen charmes.

Zijn ze in- en outdoor te gebruiken?
Ja! Spatwaterdicht en stevig gebouwd, daardoor kunnen de letters niet alleen binnen, maar ook buiten geplaatst worden. Let op: plaats de letters nooit in het water of stromende regen, het blijft immers elektronica. 

by Evy on XL Letters
Top

Hele fijne service en onwijs mooie letters! Hebben echt iets toegeboegd aan onze Kerst Drive thrue!

by Mariëlle on XL Letters
Bruiloft 09-10-2020

In 1 woord wauw! Wij bestelden de letters L&R, en wat stonden deze mooi, bij de ceremonie tot aan de avond wat een sfeer gaf dit! En wat... view more

by F. Zethoven on XL Letters
Corona B-day '30'

Onwijs fijne service, snelle levering en nette afhandeling! Zeker een aanrader voor (kleine) events. Mooie aanvulling op de aankleding.

Page 1 of 24:
«
 
 
1
2
3
 
»