Allround Bruiloft DJ & XL Lichtletters

Bruidsparen, welke je voor gingen…

Hebben jullie al een DJ geboekt via Allround Bruiloft DJ?

Maar willen jullie toch graag de XL lichtletters op jullie bruiloft? Allround Bruiloft DJ neemt de lichtletters voor jullie mee, bouwt deze op en neemt ze na een onvergetelijk feest weer mee terug. Zo hebben jullie er geen omkijken naar, en toch de LOVE-letters, jullie initialen of een andere prachtige boodschap op jullie bruiloft.

Hoe werkt het?

XL Lichtletters heeft alle benodigde, 100cm hoge, lichtletters op voorraad. Zo zijn alle letters van A t/m Z, de cijfers 1 t/m 9 en diverse tekens, zoals ‘&’, ‘#’, en leestekens beschikbaar. Kies daarna uit de warm witte LEDs of kleuren LEDs voor het gewenste effect en laat Allround Bruiloft DJ de lichtletters meenemen naar jouw feest.


Letters-huren

Heldere tarieven

JA: €80,- incl. btw*
I DO: €125,- incl. btw*
2 initialen + ‘&’-teken: 
€125,- incl. btw*
LOVE: €140,- incl. btw*
YES I DO €225,- incl. btw*
MR&MRS: €225,- incl. btw*

I.c.m. met een DJ-show of photobooth van allround bruiloft DJ geleverd en opgehaald voor €20,- incl. btw per 3 lichtletters.

Warm witte of kleuren LEDs?

Kies uit de warm witte of kleuren LEDs. De lichtletters komen tijdens de schermer, in de avond of in een donkere ruimte optimaal uit. De warm witte LEDs zorgen voor het authentieke gloeilamp effect en de kleuren LEDs voor een blikvanger in jullie (bedrijfs)-kleuren.

Bezorgen & retourneren

Via hoe werkt het lees je hoe gemakkelijk de lichtletters in huis of op locatie te halen zijn. Kies uit 1 van de 2 bezorgmogelijkheden:

Pakketservice via PostNL*: + €20,- incl. btw en retour per 3 letters, cijfers of tekens. 
Haal- en brengservice via Allround Bruiloft DJ: 
 + €20,- incl. btw en retour per 3 letters, cijfers of tekens. 

*XL Letters vereisen, XL pakketten. Let op de afmeting van 105 x 65 x 45cm per 3 lichtletters.